Menu

איזה יום כיף אני רוצה?

יום גיבוש לחברות בקונספט "סיבה טובה לבוא לגליל"


  • סיבה טובה לבוא לגליל

יום גיבוש לחברות בקונספט "סיבה טובה לבוא לגליל":

ארוחת בוקר במלון בוטיק, סיור היסטורי מקצועי במצודת הכח, סדנת יין ביקב מקומי, ארוחת צהריים במסעדת בשרים בקונספט בוקרים, סדנת אומן בבקתה בהרים .


יציאה ממשרדי החברה

בוקר טוב! ניפגש במשרדי החברה, מלאי ציפייה לקראת הטיול, נעלה על האוטובוס שייקח אותנו לירושלים  ליום של גיבוש חוויתי.

כבר על האוטובוס נרגיש את אווירת הפינוק עם סלסלות פירות וחטיפים אשר ימתינו על המושבים למשתתפים וכן כובע מצחייה לבן ממותג.

במהלך הנסיעה נפנק אתכם גם בפירות העונה ועוגיות משובחות.

 

נתחיל את היום בארוחת בוקר במלון בוטיק      

מלון בוטיק וספא על פסגת הר כנען משקיף על נופים קסומים

הגשה מבופה

בתפריט:

מגוון לחמים , מוגש עם מאזטים מירקות העונה, ממרחים, חמאה

סלטים: סלט ישראלי ברוטב לימון ושמן זית מוגש עם טחינה.

סלט ירוק ברוטב בלסמי סילאן.

סלט טונה עשיר

שקשוקה: אפשרות לחריף בצד.  ביצים קשות

גבינות: מבחר גבינות קשות, מבחר גבינות רכות ( לפחות 5 מכול סוג )

מאפה בורקס גבינה / תפוח אדמה מוקרם

שתייה קרה: תפוזים ומים.

עמדת קפה לשירות עצמי: קפה נמס/ קפה שחור/ שוקו/ מבחר חליטות תה.

ולקינוח: שולחן מנות אחרונות הכולל ריבות, עוגות, פירות וכו'.

התפריט משתנה מעת לעת עפ"י החלטת שף המלון

 

בתום הסיור ניסע למצודה עתיקה לסיור היסטורי מודרך ומקצועי

הקמת מוזיאון הרֵעות

את הקמת המוזיאון יזם יהודה דקל ז"ל (2008-1929). יהודה היה לוחם פלמ"ח, חבר הכשרת הצופים בקיבוץ דפנה, ש-12 מחבריה ושלושה ממפקדיה נפלו בקרב השני על המשטרה. את הנופלים הכיר אישית. עם רבים מהם למד בגן ובבית הספר. לאחר הקרב השלישי הגיע עם חבריו לאסוף את הנופלים, שאת שרידיהם מצאו "זוגות זוגות" – עדות למאמצי החילוץ של לוחם בריא שניסה להציל לוחם שנפגע, ונהרג יחד איתו.

מאז הקרב בתש"ח לא הרפה יהודה דקל מחלומו-חזונו: להנציח את נופלי קרבות נבי-יושע במוזיאון שבמרכזו יעמוד נושא הרֵעות, שכן – כפי שכתב בספרו "רעות תחת אש" – "אחוות הלוחמים הכריעה אותם". במוזיאון מתוארים שלבי הקמת מצודת המשטרה על ידי הבריטים, קרבות הגליל העליון בתחילת מלחמת העצמאות, שלושת הקרבות ומשתתפיהם, רובם חברי 9 הכשרות של הפלמ"ח, ומוקדש מקום נרחב להנצחת הנופלים.  המוזיאון, הוקם בסיוע: מר סטף ורטהיימר, משפחת דקל, פרוייקט מורשת במשרד ראש הממשלה ועוד. מוזיאון הרעות נבנה ומנוהל על-ידי המועצה לשימור אתרי מורשת בישראל אשר יהודה דקל היה ממיסדיה והיו"ר הועד המנהל שלה שנים ארוכות.  אוצר המוזיאון הוא ד"ר מרדכי נאור ועל הצד החזותי הופקדה חברת יואב גרפיקה תערוכות. במקום נשמע את סיפור מצודת הכ"ח , כולל סרטו ן.


בסיום הפעילויות ניסע  למרכז מבקרים של יקב מקומי גלילי לסדנת יין מקצועית 

הגעה למרכז מבקרים לסדנת יין הכוללת הסבר על עולם היינן, סוגי הטרוארים השונים ואיך זה משפיע על איכות היין, זני הענבים השונים (אדומים, לבנים), העמקת ידע בטרואר של אזור הפלטו של כרם בן זמרה, טעימות מיינות שונים של היקב וההבדלים בניהם.


בסיום הפעילויות ניסע לארוחת בשרים במסעדת גריל איכותית בחוות סוסים


ארוחת צהריים בשרית בקונספט בוקרים

מתחם אירוח פרטי – לארוחת ברביקיו עשירה וכשרה.

חווה קסומה וכפרית בסגנון המערב הפרוע בלב היער הצפוני… אויר הרים ונוף בשפע , קבלת פנים ליד המדורה ומוזיקת קאנטרי ברקע.


מבנה ה"בר יער" בעיצוב כפרי (פעיל כל השנה):

הבר יער הינו מבנה עץ מרשים הבנוי מבולי עץ ואדני רכבת. במרכז האולם בר גדול בצורת פרסה, במקום קמין לימי החורף ומזגנים לקיץ. החלונות הגדולים מכניסים את מראות היער המרהיבים פנימה.

 

תפריט הארוחה

כשר – הגשה במזנונים

נפתח את הארוחה עם נזיד הבוקרים  המסורתי והמפורסם שלנו– מרק שעועית עם בשר וירקות שורש, הנזיד מוגש בסירים יצוקים למרכז השולחן

הסועדים יבצעו מכיכר הלחם הכפרי שמוגש על פלטות עץ ויטבלו בנזיד לאחר מכן יוזמנו הסועדים לארוחה במזנונים מעוצבים : 

ששה סוגי סלטים טריים:

  • סלט חסה בשלל צבעים עם שבבי גזר, סלק ופירות העונה ברוטב ויניגרט הדרים
  • סלט כרוב עם פטרוזיליה, סלרי, גפרורי שקדים וחמוציות ברוטב לימוני
  • חציל בלדי קלוי בגריל עם טחינה גולמית ונגיעות השף
  • סלט עגבניות פיקנטי עם שמן זית, כוסברה, פלפל חריף ובצל סגול
  • טחינה גלילית ירוקה
  • סלט העונה

מנה עיקרית, מבחר בשרים מהגריל: (400 גרם בשר לאדם)

  • נתחי אנטרקוט מיושן
  • פרגיות במרינדת עשבי תיבול
  • קבבוני בקר עסיסיים ממטבח החווה
  • נקניקיות צ'וריסוס ארגנטינאיות מבשר בקר

כנפיים ברוטב ברביקיו על גבי חרבות

תוספות חמות:

  • תפו"א אפוי בתנור עם עשבי תיבול ושיני שום
  • אורז החווה
  • מבחר ירקות אנטי פסטי

שתיה קלה:

  • קנקני מים קרים עם עלי נענע ופלחי לימון
  • קנקני לימונדה

בירה, יין, מוגז- חופשי

שתיה חמה:

  • קפה שחור
  • תה צמחים מלקט צמחי התבלין של גינת החווה מוגשים בסירי פוייקה על גחלים.

קינוחים :

  • שטרודל תפוחים, שטרודל פרג
  • סופלה שוקולד מקונדיטוריית החווה

בסיום הארוחה נעבור לסדנת אומן – אילן דמתי (סולן הפרויקט של עידן רייכל)  "עולם של דממה"

עולם של דממה

איך מגיעים מעולם של דממה לעולם המוסיקה? כיצד דווקא כבן להורים חרשים הפך אילן דמתי למוסיקאי וזמר מרגש?

סיפורו המפתיע של אילן דמתי מוזיקאי, זמר ויוצר המופיע בהרכב של עידן רייכל חושף את סיפורו האישי המרגש כבן להורים חרשים אשר פרץ את עולם הדממה, צמח והגשים את חלומו להפוך למוסיקאי מצליח.

במפגש מספר אילן איך נוצר החיבור המקרי בינו לבין עידן רייכל ועל היצירה המשותפת שלהם שיצרה שירים סופר אהובים כמו – "שובי אל ביתי", "רוב השעות" ועוד. המפגש מלווה בשירים מקוריים לצד שירים מוכרים המלווים את חייו וקשה מלהתאפק שלא להצטרף לשירה יחד עם דמתי.

האותנטיות, המוסיקה והקסם של אילן יחד עם צבע הקול הייחודי שלו, כובשים את כולם. הנאה צרופה לנשמה.

 

ניתן לשלב פעילות של משחקי חברה היתוליים / מופע אימפרוביזציה / מופע אמן חושים / מגוון מופעים של אומנים נבחרים ועוד…


הערות
:

ההצעה כוללת צוות הפקה צמוד (עפ"י גודל הקבוצה) שתפקידו לתאם, לתזמן ולפקח על כל הפעילויות והגורמים השונים ואף לצלם את יום הכיף למזכרת.

המחיר הסופי נקבע על פי כמות המשתתפים, העונה, זמינות ועוד.

לקבלת הצעת מחיר אטרקטיבית בהתאמה אישית נא ליצור קשר בטלפון 03-5410682.

תפיץ אהבה

ימי כיף נוספים

להזמנת ימי כיף, גיבוש ונופש בהתאמה אישית ולקבלת הצעת מחיר אטרקטיבית וייחודית צרו קשר בטלפון 03-5410682





צרו קשר
Loading...