הכולל: ארוחת בוקר מול הים , סיור טעמים, ניחוחות וסיפורים בזיכרון יעקב, סדנת קרב סכינים בחלל מעוצב , ארוחת צהריים מפנקת פרי עמלכם ועוד…ולסיום מסיבת קריוקי או מופע אומן נבחר
נתחיל את היום בארוחה בוקר מפנקת מול הים
תפריט ארוחת בוקר לדוגמא:
בהמשך הגעה למתחם נקודת היציאה לסיור …
סיור טעמים, ניחוחות וסיפורים בזיכרון יעקב
אנחנו מזמינים אתכם לסיור טעימות, סיפורים וקולינריה בזיכרון יעקב. במהלך הסיור נשלב אנקדוטות קולינריות ונטייל בין מתחמי ובתי האוכל הייחודיים של המושבה ונטעם מכל הטוב המקומי ונתבל הסיור בסיפורי זיכרון יעקב המושבה.
נצא למסע קולינרי בדרך היין במושבה זיכרון יעקב ונטייל בין החצרות היפות ששמשו בעבר את העולים החדשים, מקימי המושבה ופעלו כמשקים עצמאיים והיום הפכו למתחם תיירותי השוקק חנויות בוטיק ייחודיות, בתי אוכל מגוונים ואמנים מקומיים.
נספר את הסיפורים הפיקנטיים של המושבה, תולדות היין במאה העשרים בא"י, מפגשים עם העסקים המקומיים ושילוב טעימות מכל העולם.
במהלך הסיור
נהנה מקפה ומאפה עם סיפור הממוקם בתחילת המושבה ונשמע אנקדוטות על הקפה שאנו שותים ונספר על גבעת זמארין הסמוכה, נטעם מהפלאפל המשובח של זיכרון, נבקר בגן בן מאה ונפגוש בסמוך את הבשלנית של המושבה ונטעם מהתבשיל היומי שלה. ננגב חומוס מקומי ובלב המושבה נאכל מאפה בלקני במילויים שונים ונשמע את סיפורי העלייה הראשונה סיפורם של משפחת רוטשילד.
נקנח את היום בטעימת גלידה איכותית ונספר על הכורמים, היינות ועל דרך היין של זיכרון יעקב.
בסיום לחלל מעוצב לסדנא בקונספט " קרב סכינים"
סדנת בישול בשרית בקונספט "קרס סכינים"
הסדנא שלנו נפתחת בקבלת פנים הכוללת: פוקצ'ות, מטבלים, לימונדה טבעית, עמדת שתייה חמה, אספרסו * (שילוו את קבלת הפנים והארוחה*)
סדנת "קרב סכינים" בה אתם קובעים מה תבשלו. בכל הסדנאות יש השתתפות מלאה בהכנה, ובסופה ארוחה משותפת עשירה ומפנקת.
קרב סכינים בשרי
עם הגעת הקבוצה נקבל אותם בפוקצ'ות חמות ומבחר מטבלים קצת מינגלינג, מוזיקה טובה והופ לעבודה. נתחלק לשש תתי קבוצות, נעבור על הוראות בטיחות, ויינתן הסבר קצר על מהלך הסדנה. על שולחנות העבודה יחכו לכם קרשי חיתוך, סכינים וכל חומרי הגלם הדרושים ליצירת ארוחה גדולה ומפוארת, בהתאם לתפריט ולאופי הפעילות. אל דאגה! הקבוצות ייהנו מליווי צמוד של שף עמו יתכננו את התפריט והארוחה, צורת ההגשה ובכלל. השף ילווה, ידריך, ילמד וייעץ לכל אורך הסדנה. יחד בעבודת צוות משותפת ומהנה, נבשל, נתבל, נעצב מנות וכמובן נאכל יחד ארוחה נפלאה. אחרי הכול סדנת הבישול היא לא רק טעימה אלא בעיקר דרך נהדרת לגיבוש צוותים, לשיפור התקשורת, לבניית עבודת צוות "ושבירת מחיצות".
פירוט פעילויות:
המשימה: לתכנן, לבשל ולהגיש ארוחה שלמה הכוללת לפחות את המנות הבאות וכל זאת בפרק זמן קצוב.
התחרות יכולה להתקיים בין שתי קבוצות (או יותר*) ומיועדת ל-14 משתתפים ומעלה:
אנו משתמשים בסדנאות בחומרי הגלם המשובחים ביותר:
בכל סדנה ייהנו המשתתפים מחומרי גלם מגוונים: ירקות טריים, פסטות שונות, מבחר קטניות, אגוזים, חמוציות, חומרי גלם לטבעוניים, מבחר תבלינים עשיר, שמנים ורטבים, ביצים, שוקולד, ממרחים ועוד…
בסדנא הבשרית: אסאדו טחון (טחינה במקום), עופות, פילה אמנון
בסיום נהנה מארוחת צהריים מפנקת פרי עמלנו
לאחר הארוחה נצא חזרה לכיוון המשרדים עם חיוך עייפים אך מרוצים!
בסיום הארוחה ניתן לשלב מספר מופעים לבחירה:
ניתן לשלב מופע מבית קבוצת ג'אמן / מופע אימפרוביזציה מבית רנדומאלי /מגוון מופעי טלפתיה של אומנים נבחרים ועוד
הערות:
ההצעה כוללת צוות הפקה צמוד (עפ"י גודל הקבוצה) שתפקידו לתאם, לתזמן ולפקח על כל הפעילויות והגורמים השונים ואף לצלם את יום הכיף למזכרת.
המחיר הסופי נקבע על פי כמות המשתתפים, העונה, זמינות ועוד.
לקבלת הצעת מחיר אטרקטיבית בהתאמה אישית יש ליצור קשר עם המשרד בטלפון
03-5410682.
להזמנת ימי כיף, גיבוש ונופש בהתאמה אישית ולקבלת הצעת מחיר אטרקטיבית וייחודית צרו קשר בטלפון 03-5410682
Loading...